[Ossm-members] java workshop

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Wed Jan 12 19:31:17 UTC 2005


|Машински факултет добил некои компјутери од Sun како дел од некаков си проект. 
|Во моментов идејата им е да ги користат за некакви workshop-и за Јава и 
|Линукс. Потребен им е некој човек кој се разбира во овие двете.  Workshop-ите 
|уствари треба да се како некои предавања, и тоа еднаш неделно - најверојатно 
|за студентите на факултетот.

Хмм интересно ми звучи, би можел да одржам пар предавања за Јава ако може.
Нема да можам да посветам нешто повеќе од тоа зашто ионака ептен сум 
анагажиран.

|За пари нема ништо сигурно, но логично е да се претпостави дека најверојатно 
|ќе има некаков хонорар за човекот што ќе го прави ова. Које е заинтересиран, 
|нека крене два прста. 

Не ми треба хонорар, нека ги уплатат парите од хонорарот (евентуално ако
даваат пари) на жиро сметка на ОССМ.


More information about the Ossm-members mailing list