[Ossm-members] ADSL modem i linux

Ilija Iliev strumjan at mol.net.mk
Sun Jan 16 16:12:43 UTC 2005


Се извинувам!
Можеби веќе е правен ваков муабет, ама ме интересира, ако ставам АДСЛ дали 
ќе има проблем за модемот во Линукс?
Ilija Iliev 
More information about the Ossm-members mailing list