[Ossm-members] ADSL modem i linux

ufo at linux.net.mk ufo at linux.net.mk
Mon Jan 17 03:21:11 UTC 2005


On Sun, 16 Jan 2005 17:12:43 +0100
 "Ilija Iliev" <strumjan at mol.net.mk> wrote:
> ако
> ставам АДСЛ дали ќе има проблем за модемот во Линукс?

Не. Трансиверите (модеми шо ги викаат тие) што ги даваат
сега се сите со излез за етернет. Го ставаш модемот како
гејтвеј, праиш адсл врска и шибаш.More information about the Ossm-members mailing list