[Ossm-members] Re: The Ubuntu saga continues...HELP

"Марко И." marko24 at on.net.mk
Tue Jan 18 20:57:47 UTC 2005


> Четири работи:
> 
> 1. Провери ја архивата, муабетот за CD-ата помина пред месец дена.
> 
> 2. Прочитај бонтон (не се пишува со CAPS)
> 
> 3. Прочитај бонтон (пак латиница?)
> 
> 4. Немој да пцуеш.
> 
> По 12381957109485417 пат: 
> http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/bonton.html

...a sto sakase da kazis?


-- 
Вообразен тип - Моча со главата дигната нагоре и испушта звуци во знак 
на олеснувањеMore information about the Ossm-members mailing list