[Ossm-members] Re: ssto lokalizirame?

decata at mt.net.mk decata at mt.net.mk
Fri Jul 1 12:13:03 UTC 2005


Јас сум задолжен за преводот на Mandriva Linux и конкретно околку тоа колку 
е преведено може да видиш на http://www.mandrivalinux.com/l10n/mk.php3 Преводот 
тековно е преведен 81% а сега поради сесија не можам да постигнам да го 
преведам. Како и да е ова лето очекувам да имаме Mandriva Linux комплетно 
на Македонски.

Е сега околку КДЕ мислам дека Боби треба нешто да каже па здравје ако има 
и тој време ова лето може и КДЕ да се среде многу. Имаме делумно преведено 
к3б на македонски исто очекувам ова лето да се преведе комплет на македонски.

Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list