[Ossm-members] Uste zborovi za prevod

Jove Naumovski jove.mk at gmail.com
Wed Jul 13 22:43:10 UTC 2005


Пак јас. Имам уште некои термини како на пр:

expand,
collapse ( во некоја странична лента на пример кога има + ... знаете),
parent,
schema,
annotations ( коментари, белешки ?? ),
thumbnails,
и URL.

Фала за претходните.
ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list