[Ossm-members] Re: Uste zborovi za prevod

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jul 13 22:50:00 UTC 2005


Jove Naumovski wrote:

> А може ли собери?


„собери“ се користи за завиткување на прозорецот нагоре мислам. Па коа 
го кликнуваш тоа, нели се спушта дрвото или што и да е надолу?

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list