[Ossm-members] Re: maica, predlog?

Ѓоре Захарчев aristotel at mt.net.mk
Thu Jul 14 16:39:25 UTC 2005


From: "Georgi Stanojevski" <georgis at unet.com.mk>> Иако јас сепак сакам
> на латиница имињата да бидат
>

Се слагам со тебе, али да ги има и адресите:

www.linux.net.mk
www.slobodensoftver.org.mk

И некои слични адреси.
Пошто овака делењето на маици нема да има никаков ефект, а коа ќе има
некоја адреса некој најверојатно ќе се сети да ја посети.Поздрав,

Ѓоре.
More information about the Ossm-members mailing list