[Ossm-members] Problemi so MK jazikot ?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Sun Jul 17 11:25:12 UTC 2005


> http://www.spreadfirefox.com/?q=node/view/16846
>
> Koj bese involviran posledniot pat ??

се надевам еден ден сите ќе научиме да не праќаме mail-ови само со некое URL
без да споменеме за што се работи... или ова е некој вид на bidikovchallenge, 
треба да откриеме што си мислел кога си го пишувал mail-ов.

Кој беше инволвиран во што, прошлиот пат??


-- 
дамјан

                Where do you think you're going today?More information about the Ossm-members mailing list