[Ossm-members] Re: Проект за локализација и OpenCD

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jul 27 02:45:19 UTC 2005


Новица Наков wrote:

>Хм, па нема добар одговор на ова прашање. Ваљда пошто генералната оценка беше 
>дека повеќе време ќе се потроши на поправање превод отколку правење нов.
>

 Ма нема везе, ако е океј преводот според лекторот, т.е ако не треба да 
се губи премногу време на поправки, може да се напраи мерџ и да се 
скрати работата на пола. Останува лекторот да го прегледа преводот на ОО 1.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list