[Ossm-members] counter.li.org

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jul 29 07:29:59 UTC 2005


Мало потсетување, пошто на листава има 140 и нешто членови а на бројачов 
вкупно регистрирано има 101 корисник, може ќе сакаат да се регистрираат 
тие што не се регистрирале.

http://counter.li.org/bycountry/MK.php

http://counter.li.org/enter-person.php - врска за регистрација

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list