[Ossm-members] Prasanje

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Mon Jun 6 21:02:31 UTC 2005


Kocoski Igor wrote:

> Izvinete ama jas nemozam da downloadiram Mandriva !!!@#!@#!
> Dali e mozno, ako nekoj go ima noviot Mandrak - ?Mandriva" da mi go 
> isprati na CD ili DVD .... neka kaze sto treba ????
>
> Fala

Јас ги имам (првите) 3 CD-a. Деновиве секако ќе му ги давам на мој 
другар во Скопје, па ќе можеш да ги позјмиш од него доколку не се 
снајдиш во меѓувреме.


-- 
Деан Јошевски

More information about the Ossm-members mailing list