[Ossm-members] Wireless on Linux

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Jun 8 22:39:40 UTC 2005


Може ли некој да ми каже кои PCI wlan-картички се продаваат на нашиов пазар а 
да работат под линукс? И какво искуство сте имале со нив?
Ми треба картичка што ќе може да работи во master mode и антената да може да ѝ 
се одвојува.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list