[Ossm-members] Re: Амарок превод

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 13 22:08:42 UTC 2005


Bozidar Proevski напиша:

>Зошто прашуваш?
>  
>

За да го преведам, зашто би прашувал иначе? :) Нешто сајтот на амарок е 
заебан али штом ќе се појави ќе гo соберам сорсот и ќе го преведам. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list