[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.1

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Mar 5 17:42:42 UTC 2005


Vladimir Stefanov напиша:

> Ја прашав жена ми (лингвист) она провери во правописот и вака е гарант:
> Добредојде->Добредојдовте


Јас имам видено дека „Добродојдовте“ е скратено од „Добро ни дојдовте“. 
И башка сигурен сум дека „добре“ не е македонски збор.
Владо ти па да не мутиш нешто ко оној пут, расипан телефон... :))More information about the Ossm-members mailing list