[Ossm-members] тест

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Mar 8 17:44:04 UTC 2005


изгледа имаше мал застој на листава после миграцијата на друг сервер... хмм
сега ок ли е (ако ја видите поракава значи ок е, не мора да одговарате)

-- 
дамјан

            0 and 1. Now what could be so hard about that?More information about the Ossm-members mailing list