[Ossm-members] чоколадо

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Mar 24 10:11:00 UTC 2005


Arangel Angov напиша:

>  http://www.mozilla.org/products/firefox/all.html
>
>  Има чоколадо за ова? :)

Јас ја симнав 1.02 од getfirefox.com, (Firefox Setup 1.0.2.exe) и 
системот не знам како знаеше дека сум од Македонија, па ми ја даде 
македонската верзија автоматски. 21 век што ти е... :)


More information about the Ossm-members mailing list