[Ossm-members] Банери за Фајрфокс на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Mar 27 08:07:01 UTC 2005


Дамјан напиша: 

>  да ставиме на багра и други сајтови.

Тој на багра анминираниот или што и да е, се понаша глупо некако во мојов ФФ. 
Кога се мења долниот текст, горните црвени букви се изместуваат. Па треба со 
глушец да ги поминам за да се исправат.

Ако е до банерот е, поправете го... ако не, багзила. :)


-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list