[Ossm-members] Re: Re: �Банери за Фајрфокс на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Mar 29 21:56:51 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:

>>>А што сакаш да стои?
>>>


Тоа „прелистувач од доверба“ во слујачов добиено од „човек од доверба“ 
ми звучи глупо. А на „Доверлив прелистувач“ што му фали?

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list