[Ossm-members] Re: Re: Банери за Фајрфокс на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Mar 30 17:34:21 UTC 2005


Дамјан напиша: 

> well you are saying nothing here :)

Ајде ајде... за take back the web, можеше да биде мрежата чека на вас. 
А во абаут има Прелистувачот, освежен.

Претпоставувам дека овие не чинат, пошто ги нема таму, па затоа реков смислете 
бољи. :) -- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list