[Ossm-members] Re: standardiziran recnik

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 3 11:05:13 UTC 2005


На 03 мај 2005 (вторник), Arangel Angov напиша:

> >http://glisha.softver.org.mk/ueb/datoteki/recnik/recnik.html
> >
> Не ти е баш ???up2date??? речникот, барем кога се работи за преводите на
> Гном. Провери Гном 2.10 и 2.12.

Не се водев по преводите во Гном туку по речникот кај тебе што е
(CUT.html).

и колку што видов сега, од конфликтните зборови, само toolbar е поправено.
Сега го поправив и во заедничкиот и не е повеќе црвено, секаде 
toolbar=алатник. :)

А тоа е и целта на овој заеднички речник, побрзо да ги разрешиме
конфликните зборови. Еден помалку. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list