[Ossm-members] rabota so php5

Vanco Nastov vanini at mt.net.mk
Tue May 10 22:24:01 UTC 2005


Најпрво поздрав !

Се викам Ванчо Настов 25
Од Кавадарци
Студент на ЕТФ
075610841

Не знам за каков проект се работи, но
летото веројатно може да одделам време
доколку не е за целовремена работа со
работно време.
Инаку сум работел на развојот на системот на здравството
ФЗО, Linux OS , Java PL i Oracle RDBMS
Имам одлични познавања од C C++ а и Delphi
Лично имам напишано систем за логистика
SysLog за Фени и за Силмак кој работи на
OpenSource База Firebird  PL Delphi.
мали Јава игри за цртаниот филм
Mulan na Disney, го пишував за тогашен
AnoxSoft од Амстердам кои што цртаа за Disney.
А и голем број помали програми.
Знам и MySql i Php.
Би ми било драго да ве запознаам и да
поразговараме за работата.


Со почит!

    Vanini


Aleksandar Tasev wrote:

>Здраво дечки,
>
>Знејќи дека листава ја читаат луѓе со доста познавања од опен сорс
>технологиите, би сакал да ве иинформирам дека имам потреба од стручни
>соработници.
>
>Во моментов најактуелен проект е преработка на постоечки вебсајт(со 1
>милион влеза месечно) од php4 во php5. Потребни се следните познавања:
>- php4
>- Linux, MySQL, Apache
>- php5 ili detalno poznavanje na principi na OOP
>- java script
>- XML
>- логичко размислување, бидејќи се работи за комплексен систем, мали
>технички финеси прават голема разлика
>
>Vo tek se i drugi proekti koi se rabotat so slednite tehnologii:
>- Java, XML,
>- SQL, dizajn i optimizacija na golemi bazi
>- ColdFusion
>
>Би ги замолил заинтересираните да ме контактираат и да кажат нешто
>повеќе за нивните познавања и искуство (листа на проекти и должности).
>
>поздрав,
>Александар
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
> 
>More information about the Ossm-members mailing list