[Ossm-members] Re: 10ти јуни, настан

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 31 10:00:27 UTC 2005


На 29 мај 2005 (недела), Arangel Angov напиша:

> изрежеме колку што можеме CD-иња со Книопикс или Оупенцеде и да ги 

1. Инфо плакатчиња да се испечатат за на масата да висат. 
2. ххх Дискови.
3. Опаковки за дисковите.
4. Книжулиња за дисковите да се испечатат.
   (http://www.ossm.org.mk/dokumenti/fs_flood_ossm_cd_flyer.sxd е од
   поплавата што ја правевме, иако незнам зашто е испоместено се текстот е
   во ред мислам, ако ти врши работа.)

Направи процена колку пари ти требаат. Ќе донирам и јас, ако убаво го
подготвиш све ова.

А каков е настанот воопшто? Има ли поента да им се приклучи Слободен
софтвер?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list