[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Thu Nov 17 08:32:35 UTC 2005


Вака сега, пошто ова се влече до последен момент, бидејќи не можеме да
им потврдиме во Народна техника, оваа недела, т.е. сабота отпаѓа. 
Секретарот Бранко Србиновски е загреан да соработува со нас за работи
поврзани со линукс и сака оствари средба. Значи, памет за друг пат,
Зоки, на милион места ако бараме, ама ако не можеме да потврдиме....

Значи останува понудата за соработка со Народна техника OVER


More information about the Ossm-members mailing list