[Ossm-members] Firefox 1.5 candidates

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 21 14:58:20 UTC 2005


http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8-1.5rc3-l10n/

Ова ќе биде 1.5 ако нема некои проблеми... 
Тестирајте, барајте грешки кои го прават неупотреблив, нијанси во преводот 
нема да може да се поправаат.

-- 
дамјан

     The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.More information about the Ossm-members mailing list