[Ossm-members] Re: �

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Nov 22 08:14:33 UTC 2005


Арангел Ангов напиша:

> На заедницава очајно и фали дизајнер. :( Се појавуваат онакви типчиња од
> време на време шо се нафурани 15 секунди да праат нешто и после коа
> треба стварно да се праи нигде ги нема. За жал нема некој баш корисник и
> добар дизајнер што е нафуран да сработи нешто ко што треба.
> 

Најдов дизајнер. Типчето ми е другар (брат му ми е кум), работи во 
Акцент Медиа, ги прави оние билбордите по улиците. Ќе ни направи шо 
сакаме за беспари, само треба да ми кажеме што точно сакаме.
ВладоMore information about the Ossm-members mailing list