[Ossm-members] ubuntu 5.10

Konstantin Dimitrovski savage790 at gmail.com
Thu Nov 24 22:33:10 UTC 2005


On 11/23/05, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
>
> Дискови со убунту 5.10 стигнаа во земјава. :)
>
> Ако некој не си нарачал за себе, а сака копија нека пише. Имам дваесетина.
>
>
> --
> Новица
>
> An eye for an eye
> makes the whole world blind.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

И јас ја добив мојата пратка. Ако некој има желба да го проба нека пише
мејл.
Слободен сум од недела натаму.

--
Севиџ
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051124/2663b9be/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list