[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Nov 29 21:42:12 UTC 2005


On Tuesday 29 November 2005 21:40, Арангел Ангов wrote:
> Зоран ми се јави и ми кажа да го пишам ова пошо немал интернет.
>
> Утре од 12 до 16 часот во бараките на општина Гази баба одма карши
> континентал, лево од тој ресторантот Галеб или како и да се вика ќе се
> оддржи тоа Мандрива денот. Ќе имало телевизии, новинари, фирми,
> презентација на Мандрива на македонски, КДЕ на македонски... ќе имало и
> цедиња и падови, постери и срања.
Срања НЕМА да има...
>
> Кој може и сака нека оди. И не ми реплицирајте на мене зашо од денес за
> утре се кажува пошо ја неам врска со ова ја сум само relay agent. :)

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list