[Ossm-members] серверот паднат

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Tue Oct 4 01:08:40 UTC 2005


здраво,

веќе три дена страната на Lugola, Softver.org.mk, ossm.org.mk, 
linux.net.mk се недостапни.

Нешто некој да стори околу тоа?

ее?More information about the Ossm-members mailing list