[Ossm-members] Re: Offtopic: Karpos onnet wifi

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Thu Oct 6 22:42:00 UTC 2005


Инаку нивица што всушност не знаеш?

On 07/10/05, Velko KOCEV <velko.kocev at gmail.com> wrote:
>
> Па ја не знам зашо не воведете модерирање и не следите кој напишал една
> буква помалку или повеќе.
>
> On 06/10/05, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> >
> > Velko KOCEV напиша:
> >
> > > А да те зачлениме у некој подмладок за чистота на мејлинг листи:)
> >
> > Тоа не знам, ама секогаш можеме да воведеме модерирање. :)
> >
> >
> >
> > --
> > Новица
> >
> > Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051007/0eaccca5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list