[Ossm-members] Лугола ажурирање

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Oct 13 13:48:25 UTC 2005


Лугола конечно доби (првична верзија на) лого...

Страната е малку на изглед изменета и дополнително ажурирана. Во 
изработка се упатства за инсталација на Мандрива Линукс, Убунту Линукс, 
како и работа со Живи (Live) дистрибуции.

http://lugola.slobodensoftver.org.mk

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list