[Ossm-members] Firefox 1.5 RC1

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Oct 28 18:06:49 UTC 2005


Дамјан напиша: 

> http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8-1.
>5rc1-l10n/ ај сеа

Уште еднаш да потсетам, корисниците на нешто побрз интернет да проверуваат 
дали во некој странски не en-US билд ќе се појави spellcheck на матичниот 
јазик во ТБ.

По се изгледа тоа е единственото нешто што недостасува во нашиот превод. :)-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list