[Ossm-members] пошта во фајфокс

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Oct 31 11:47:02 UTC 2005


Абе некој да не знае како Фајфокс да ми отвара пошта во Тандербирд, под 
Линукс? Коа кликнам на тоа копчето за пошта ми отвара Еволушн. Како така 
бе, нели први братучеди се?!More information about the Ossm-members mailing list