[Ossm-members] Firefox/Thunderbird 1.5 - можни не-l10n проблеми

Milos Stolic misoss at gmail.com
Sat Sep 17 09:18:32 UTC 2005


Новица Наков wrote:
> Некој да ми каже како, под Windows изгледа содржината на updater.ini кој е во 
> основниот дир. на ФФ/ТБ?
> 
> Ме интересира да не е заебана кирилицата.
> 
> 
; This file is in the UTF-8 encoding
[Strings]
Title=Надградба на софтвер
Info=Фајфокс ги инсталира вашите надградби и ќе се стартува за неколку 
моменти...

И уште една исправка, во Опции->Општо->Поставки за врската
стои Автоматско отРКивање на поставки на прокси сервер за оваа мрежа.

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list