[Ossm-members] Re: ��

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Sep 19 14:34:25 UTC 2005


Zlatko Trajceski напиша:
> Ufo, ne si vo pravo "DobrEdojdovte" e pravilno.

Јас само знам дека и бугарите викаат „Добредојдовте“. Да прашаме лектор 
некој?


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list