[Ossm-members] Firefox/Thunderbird 1.5 - можни не-l10n проблеми

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Sep 20 00:35:13 UTC 2005


TB билд од 18 септ.

Ми се јави еден проблем, па ми се изгуби. Ај некој нека потврди.

Куцам порака за на news. Ама сакам да снимам скица. 

Датотека -> Сними како -> Скица....

И ми се јавува порака со грешка од оние XML грешка во парсирање...

Ја има и кај неко друг или не?


-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list