[Ossm-members] Идеја

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Sep 21 13:00:36 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша:
> Здраво,
> 
> нели мислите дека може да се искористи приликата да двајца од оССМ и 
> еден од Лугола присуствуваат во емисија за тема поврана со слободен 
> софтвер во шоуто на Сузе? Добра можност без разлика колку не ја сакате 
> емисијата/водителката...спремен сум да пријавам тема.
> 
> Чекам светло
Само не кај Сузе!!! Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее


More information about the Ossm-members mailing list