[Ossm-members] Re: Ubuntu support

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Sep 21 15:33:04 UTC 2005


Zlatko Trajceski напиша:
> На сајтот на Убунту отидов на врската каде се излистани компании кои
> нудат подршка за Убунту и што мислите што видов под името „The Former
> Yugoslav Republic of Macedonia":
>
> http://www.ubuntu.com/support/supportoptions/marketplace/europe
>   

Старо е тоа. Ќе му пишам на Шатлворт сеа дека лажат и дека се Мајкрософт 
партнер. Ако не му пишам уфо да не се викам!

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list