[Ossm-members] Идеја

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Wed Sep 21 14:21:44 UTC 2005


Здраво,

нели мислите дека може да се искористи приликата да двајца од оССМ и 
еден од Лугола присуствуваат во емисија за тема поврана со слободен 
софтвер во шоуто на Сузе? Добра можност без разлика колку не ја сакате 
емисијата/водителката...спремен сум да пријавам тема.

Чекам светло
More information about the Ossm-members mailing list