[Ossm-members] Fedora frog

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Apr 20 23:50:44 UTC 2006


На чет, 2006-04-20 во 20:44 +0200, Ненад Спиркоски напиша:
> Јас сум Слеквераш и неам федора за тестирање тренутно... приметив дека има 
> неколку Федора фанатици тука... Можеби на некој ќе му користи ова инфо

Слеквераши и Убунташи има дефинитвно повеќе од Федора фанатици. :)
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list