[Ossm-members] Кај е овој портал?

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Dec 8 20:29:20 UTC 2006


На пет, 2006-12-08 во 20:30 +0100, Stojance Dimitrovski напиша:

> Баш би сакал да го видам.

http://www.schools.edu.mk/e-school/

Еве, барем она што е реализирано од него.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list