[Ossm-members] План за Сподели знаење #2, 12.12.2006

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Dec 9 15:49:51 UTC 2006


Igor Stamatovski напиша:

>>> * Проекција на Elephants Dream (Википедија: Elephants Dream)
>>>
>>> - Кој ќе го донесе филмот и на чив лаптоп ќе се пушта?
>> ја го имам во верзија:
> 
> Elephants_Dream_1024-h264-st-aac.mov
> 
> Па ќе видием кој е бољи..

Кој ќе се пријави да ги симне и донесе за да го гледаме „Making of“ 
документарецот?


http://download.blender.org/ED/making_of_elephants_dream.mpg (550МБ)

Евентуално истото:
http://ed.plonkmedia.org/making_of_elephants_dream.mp4 (110МБ)

Или ептен:
http://video.blendertestbuilds.de/topdir/ED/making_of_divx5mp3.avi (31МБ)


http://orange.blender.org/download

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list