[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Milos Stolic misoss at gmail.com
Mon Dec 18 12:03:01 UTC 2006


Арангел Ангов напиша:
> Има ли некој доброволец од целава листа што би го донел својот компјутер
> за операцијава? Во најмала рака ни треба еден хард диск, мин 5 гига, јас
> ќе донесам компјутер без хард диск.

Јас имам 20-ка хард, можам да го донесам.
-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list