[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Fri Dec 22 15:22:54 UTC 2006


On 12/22/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
> значи ја сеа да правам... ааа ок тогаш
>

Зошто е ставено 8:00 (читај 8:00AM)? Да не е некоја грешка или има
промена во распоред.


More information about the Ossm-members mailing list