[Ossm-members] FireBird & Qt +MySQL

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Feb 2 15:17:20 UTC 2006


На Thursday 02 February 2006 15:40, Дамјан напиша:
>
> овие ги имаш видено: ?
> http://softver.org.mk/damjan/01132182582

Ова дефинитивно ми помогна. Фала и браво. Проверката е во ред, само уште да 
пробам дали работи со моја програма.

> http://softver.org.mk/damjan/01132327072

Засега немам потреба од Pyton и PHP, значи претходното за мене е доволно.


Кога сте толку дружељубиви и еве ми помогнавте, само да прашам уште една 
работа. ;)

Сега имам проблем да пристапам преку мрежа. Ми дава решка:

ERROR 2003 (HY000): Can't connect to MySQL server on '192.168.1.43' (111)

Инаку на 43 локално се е во ред.

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list