[Ossm-members] FireBird & Qt

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Feb 2 16:33:29 UTC 2006


На Thursday 02 February 2006 17:12, Дамјан напиша:

> set names utf-8 правиш во апликацијата?


Дали ќе можи ова малку да ми го објасниш. Не знам како да го задада.

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list