[Ossm-members] Firefox update?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Feb 9 07:19:17 UTC 2006


Дамјан напиша:
>> Сакам да прашам дали на некој автоматски му се инсталирала надградба за
>> 1.5.0.1 под Линукс? Кај мене во Виндоус се инсталира пред 3 дена, пред
>> воопшто да се појави македонската верзија, во Линукс сеуште ништо.
> 
> Помош -> Провери за надградби
> 
> Само кај мене не му успеа парцијалниот update и мораше пак да го симиња цел... 
> sucks..

Кај мене Помош->Провери за надградби е избледено и не можам да го 
селектирам. Ептен sucks!More information about the Ossm-members mailing list