[Ossm-members] Prevodi

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 13 14:22:50 UTC 2006


Jovan Kostovski напиша: 

> напреден уредувач (не е ок, ама предлог)

богат уредувач? :) 

Што знам, ти да го кодираше тоа на македонски како ќе крстеше нешто во што 
можеш да пишуваш обичен текст и после да му додаваш стилови и сл.?

-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list