[Ossm-members] PC-BSD looking for Macedonian translators!

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Mon Feb 27 20:26:43 UTC 2006


On Monday 27 February 2006 21:15, Vlado Peshov wrote:
> Веќе има двајца шо работат на случајот со преведувањето. Кои се тие? Кој им
> е координатор?
>
> Macedonian
> Slave Jovanovski - slavejovanovski [at] yahoo [dot] com
> soulassassin - soul_assassin986 [at] yahoo [dot] com
>
> Изгледа ќе имаме и PC-BSD на Македонски. :)

Да се надеваме дека не се истите преведувачи што го преведуваа Гугл :) Патем, 
ни јас не ги знам...

-- 
Real programmers don't draw flowcharts.  Flowcharts are, after all, the
illiterate's form of documentation.  Cavemen drew flowcharts; look how much
good it did them.


More information about the Ossm-members mailing list