[Ossm-members] firefox & thunderbird 2.0 на македонски

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Jul 25 13:07:07 UTC 2006


На вто, 2006-07-25 во 14:24 +0200, Дамјан напиша:
> > Најсоодветно ми иде „додатоци“. Оти сите тие се додаваат кон
> > апликацијата и плус add=додади.
> 
> ок тогаш бараме нов збор за plugins

Леее, кој ќе мења пак...

Инаку add е Додај.
-- 
Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk>
More information about the Ossm-members mailing list